Aprilia SXR 50 (Sport Matt Black) bij Central Scooters kopen


sinds 26-7-2022 03:11:45

  • Grote foto aprilia sxr 50 sport matt black bij central scooters kopen motoren overige merken
  • Grote foto aprilia sxr 50 sport matt black bij central scooters kopen motoren overige merken
  • Grote foto aprilia sxr 50 sport matt black bij central scooters kopen motoren overige merken
Grote foto aprilia sxr 50 sport matt black bij central scooters kopen motoren overige merken Grote foto aprilia sxr 50 sport matt black bij central scooters kopen motoren overige merken Grote foto aprilia sxr 50 sport matt black bij central scooters kopen motoren overige merken
prijs: € 2638
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bezoek onze showroom! - 3 jaar garantie op scooters - Gratis haal en breng service - Meer dan 15 jaar ervaring - Levering in heel Nederland - Scooters binnen 7 werkdagen geleverd.

Aprilia SXR 50 (Sport Matt Black) bij Central Scooters kopen €2638,00 of lease voor €86,71 p.m.:

GRATIS geleverd door heel Nederland
De Aprilia SXR 50 euro 5 I-get 

geeft nieuwe betekenis aan het begrip kleine stadsscooter: de comfort en functionaliteit van een scooter met grotere cilinderinhoud, samen met het temperament, de wendbaarheid en sportieve stijl van de legendarische 50 cc's van Aprilia.

Technologie en plezier samen: led-verlichting, digitaal dashboard, connectiviteit en het onvermijdelijke racehart, voor het eerst op een scooter van dit segment.

De Aprilia SXR 50 start een nieuwe trend in het segment van de 50cc-scooters, dat niet alleen meer de allerjongsten, maar ook een veel breder en gevarieerder publiek van gebruikers aantrekt.

De Aprilia SXR 50 biedt namelijk als eerste kleine stadsscooter comfort, functies en content die gewoonlijk voorbehouden zijn voor scooters van een hoger gamma, met behoud echter van die traditionele rijeigenschappen, wendbaarheid en typische look, die de sportscooters van Aprilia onderscheiden.

De wendbare SXR 50 heeft lage gebruikskosten en is met zijn comfortniveaus, rijgemak en behendigheid van een hogere klasse het ideale vervoermiddel voor de meest uiteenlopende dagelijkse stedelijke mobiliteitsbehoeften.

De SXR 50 wordt aangedreven door een heel moderne, stille en zuinige 50cc-, 4-takt-, euro 5-ééncilindermotor, die briljant is in het door frequente "stop and go's" gekenmerkte stadsverkeer.

Leverbare kleuren: 
- Classic White
- Classic Grey
- Sport Red
- Sport Matt Black

De Aprilia SXR 50 is leverbaar alleen in een brommer 45km uitvoering.


  Scooter service en advies:
Central Scooters is uw betrouwbare, allround scooterspecialist en multibrandshop voor bromscooters, snorscooters, motorscooters, elektrische scooters, bromfietsen, snorfietsen en meer. Voor vakkundige scooterreparatie en onderhoud van alle merken, voor accessoires en onderdelen kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Wij zijn Rdw erkend, repareren met Bovag garantie en verzekeren scooters via de ANWB.

Central Scooters
Vaartweg 11A 4905BK Oosterhout
0162-453880
06-13990974
info@centralscooters.nl
 
Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 -139 909 74. Bezoek onze showroom! Wij zijn doordeweeks geopend van 08:00 tot 18:00 en op Zaterdag van 08:00 tot 17:00 

Meer weten over deze scooter of bestellen? Klik op de link hieronder! 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Ophalen of Verzenden
 ● brand: Aprilia


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25720579 Meld aan Aanbod