Segway B110S eScooter Elektrische Scooter (Dark Grey/Black)


sinds 8-6-2022 12:44:16

  • Grote foto segway b110s escooter elektrische scooter dark grey black motoren overige merken
  • Grote foto segway b110s escooter elektrische scooter dark grey black motoren overige merken
  • Grote foto segway b110s escooter elektrische scooter dark grey black motoren overige merken
  • Grote foto segway b110s escooter elektrische scooter dark grey black motoren overige merken
  • Grote foto segway b110s escooter elektrische scooter dark grey black motoren overige merken
Grote foto segway b110s escooter elektrische scooter dark grey black motoren overige merken Grote foto segway b110s escooter elektrische scooter dark grey black motoren overige merken Grote foto segway b110s escooter elektrische scooter dark grey black motoren overige merken Grote foto segway b110s escooter elektrische scooter dark grey black motoren overige merken Grote foto segway b110s escooter elektrische scooter dark grey black motoren overige merken
prijs: € 1799
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bezoek onze showroom! - 3 jaar garantie op scooters - Gratis haal en breng service - Meer dan 15 jaar ervaring - Levering in heel Nederland - Scooters binnen 7 werkdagen geleverd.

Segway B110S eScooter Elektrische Scooter (Dark Grey/Black) bij Central Scooters kopen €1799,00 of lease voor €59,13 p.m.:

GRATIS geleverd door heel Nederland
Segway eBrommer B110S

Ontdek en rij met de eerste slimme Segway eBrommer B110S naar een kleurrijke wereld vol plezier en spanning! Je kunt gemakkelijk overal naartoe rijden dankzij de actieradius tot 105 km en profiteer van een scala aan nieuwe functies, zoals het Airlock-systeem, NFC-tags, Smart Seat Detection en Auto-Lock-modus. Bovendien biedt de eBrommer dankzij zijn cruise control-modus maximaal comfort. De frisse look, gecombineerd met zijn lichte frame en makkelijk te gebruiken functies, maakt het dit de perfecte eBrommer om in de straten van je stad te rijden!

- Actieradius tot 105 km
- Golden Riding Triangle
- Slim vergrendelings-/ ontgrendelingssysteem (RideyGo)
- Airlock Systeem
- NFC-tags voor ontgrendelen / vergrendelen
- Slimme functies in de mobiele app
- Antidiefstalfunctie met AHRS
- Sensorsdetectie (Parkeren en Zitten)
- Smart Battery Management System
- Een verplaatsbare batterij is inbegrepen

Segway eMoped B110S ● Slimme Elektrische Brommer
 ● Verkrijgbaar in 5 kleuren: Donkergrijs-Zwart, Donkergrijs- Wit, Geel-Donkergrijs, Oranje-Lichtgrijs, Donkergrijs-Rood
 ● Verkrijgbaar met een maximale snelheid tot 25 km/u en 45 km/u
 ● Inclusief één verwijderbare accu

Parkeer en vertrek met Airlock
Wees gerust, wetende dat uw eBrommer veilig is nadat je geparkeerd hebt. Eenmaal geactiveerd op de mobiele APP, vergrendelt het Airlock-systeem je eBrommer automatisch wanneer je wegloopt of dichterbij komt binnen de 2-10 meter. Je kunt je stuur ook in een handomdraai vergrendelen voor extra veiligheid.

Antidiefstal geactiveerd door AHRS
Dankzij het AHRS (Attitude and Heading Reference System) is de eBrommer anti-diefstal beveiligd. Met een geïntegreerde 4G-compatibele simkaart en GPS kan je de locatie van de eBrommer op elk moment volgen. Met of zonder accu, het slimme beveiligingssysteem van de Segway B110S detecteert elke onregelmatige beweging en stuurt binnen enkele seconden meldingen naar je smartphone om je te informeren. Als je eBrommer is vergrendeld met de accu erin, zal het alarmsysteem worden geactiveerd door ongebruikelijke acties, zoals duwen, bewegen of bij het proberen te openen van het voertuig.*Eerste 2 jaar kosteloos data abonnement, vervolgens tegen betaling eventueel te verlengen.

Slimme zit- en parkeerstandaard detectie
Dankzij de twee krachtige sensoren op zowel de zit als de parkeerstandaard, beoordeelt het systeem of de eBrommer klaar is om veilig te rijden. Zodra de eBrommer geparkeerd staat met de parkeerstandaard uit of de rijder niet op het zadel zit, zal het oranje licht te zien blijven op het LED info scherm en zal het voertuig niet kunnen rijden. Zelfs niet wanneer er gas wordt gegeven. Zodra je op de juiste manier zit, de parkeerstandaard is ingeklapt, wordt het info scherm groen en ben je READY om te vertrekken!

Regeneratief remsysteem
De voorste schijfrem is gekoppeld met de achterste trommelrem om snel en stabiel remmen te garanderen. Het EABS-systeem recupereert energie naar de accu om de actieradius te vergroten en je verder te brengen.

koppel/ontkoppel: zo eenvoud
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25626367 Meld aan Aanbod